Valoració de la primera Trobada Sanitat

El dissabte 28 de Gener es va produir la primera trobada de gran part de les  persones i grups que lluiten per evitar el desmantellament de la sanitat pública. Després de dos mesos de preparació, la jornada, tot i no assolir tot allò que es proposà en un principi, va resultar tot un èxit.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Més de 140 participants de les quatre províncies catalanes, aportant materials gràfics de tots aquests mesos de lluita, així ho demostren. Compartint experiències, debatint punts forts i febles, possibles amenaces i oportunitats, amb diferencies entre uns i altres però amb moltes afinitats. Podem dir doncs que va resultar una experiència força enriquidora  de la qual van sortir quatre grups de feina a realitzar en els propers mesos: Grup de preparació per la propera trobada, grup de Comunicació, grup de mapeig i grup d’accions.
Pendents queden moltes coses, però es això el que ens ha de donar encara més força i empenta per assolir els objectius que ens vàrem marcar. Ànims a tots i totes per continuar amb aquesta lluita tant honorable, ella si que es “molt honorable”.

Una respuesta a “Valoració de la primera Trobada Sanitat

  1. Pingback: Acta Assemblea del 6 de febrer de 2012 | Indignats de Cardedeu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s