Repressió al Parc de Salut Mar

Aproximadament sis mesos enrere ja alertàvem dels riscos que suposava la reestructuració (desmantellament) prevista al Parc de Salut Mar. Doncs be, fa unes setmanes un grup de treballadores es va posar en contacte amb CATAC-CTS-IAC per denunciar acomiadaments irregulars al Centre de Salut Mental Juvenil Martí i Julià, pertanyent al consorci.

20131125-104656.jpg
Montserrat Ibarra Jato i
Luis Miguel Martín López.
Possibles repressors.

Volem manifestar la nostra solidaritat envers els afectats i exigir prou impunitat al despotisme dels càrrecs directius d’aquest consorci. Càrrecs que tendeixen a castigar a aquells que manifesten de forma clara el seu descontentament amb les polítiques de retallades que s’estan aplicant aquests últims anys.
Cal recordar que en l’anterior ERE suspensiu patit fa un parell d’anys, diverses treballadores activistes en defensa de la sanitat pública van ser castigades injustament. Recordar també la constant persecuciò a qui enganxa cartells reivindicatius, amenaces a persones que convoquen assemblees i tot una continua política repressiva cap aquells que manifesten la seva dissidència.
Durant aquest mig any, s’ha sofert també tot un seguit de situacions força preocupants. Un principi de canvi d’estatuts de l’empresa (atorgant així plens poders a Josep María Vía), el canvi de Directora d’Infermeria, trasllats de treballadors entre centres, canvis d’ubicació de diverses especialitats i d’algunes supervisores…
Pensem doncs que tots aquests fets han de ser el detonant per fer perdre la por al personal i aixecar als usuaris afectats.
Posem fre a la repressió! Acabem amb el neoliberalisme!

2 Respuestas a “Repressió al Parc de Salut Mar

  1. Pingback: #RATallades al Parc de Salut Mar | Indignadas x los recortes en Sanidad

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s