Comunicat Assemblea Treballadors Catac-Cts-IAC Parc Salut Mar

L’assemblea de treballadors de CATAC-CTS-IAC del Parc de Salut Mar ens ha fet arribar el següent escrit.

Volem manifestar la nostra preocupació sobre el malestar entre els/les treballadors/es afectats/des per la “reordenació” soferta i les possibles conseqüències de les retallades en serveis que aquesta ha provocat.

Col·lapse i sobrecàrrega brutal de feina per a tots/es els/les professionals del servei d’urgències. El tancament de plantes d’altres centres del consorci està provocant una gran massificació a l’Hospital del Mar i la pèrdua de llits de diferents especialitats amb conseqüencies incalculables.

Estrés, pressió i alteració de tots/es aquells/es professionals que han vist com de forma unilateral l’empresa, sense comptar amb la seva opinió, els/les ha reubicat a serveis per a ells/es poc conegudes i sense el precís període d’adaptació-preparació.

Malestar de gran part de supervisors/es afectats/des per la nova distribució de serveis. Una nova distribució que ha servit per destrossar equips de treball perfectament cohesionats, resolutius i ben organitzats.

Volem deixar clar doncs, que si de tota aquesta mala gestió es produís alguna situació que ningú desitja, els únics responsables serien els seus ideòlegs i braços executors, mai els treballadors/es de base, que som al costat dels/les usuaris/es, els/les què, en última instància, sofrim les conseqüències de les seves males decisions.

20140111-132139.jpg

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s