Qué somos

Somos un grupo de gente indignada, que formamos esta plataforma social como respuesta a los recortes en sanidad y que luchará mediante la movilización pacífica contra la dictadura del capital.

7 Respuestas a “Qué somos

 1. Orland Monguillot

  Estimats amics indignats: us donem el nostre suport incondicional, i des del nostre blog ( amfora-cat.blogspot.com ) us oferim l’ajut que sigui necessari. Un suggeriment. Ja seria hora que ens plantegéssim el que raonadament ens proposen els economistes, que no són pas uns incultes. La crisi, i per tant, les retallades en sanitat se solucionarien si Catalunya fos un estat. Penseu que tots els diners que el senyor Mas ens pren amb les retallades no ens els pren ell, sinó Espanya. És la nostra humil aportació. Moltes gràcies, i endavant.

  • Montserrat Arayo Fumadó

   Senyor Orland,
   De veritat es creu que si som independents el nou govern de Catalunya serà millor que el d’abans?
   Jo votaré per l’independència; al SI perquè crec que és el partit més honrat del govern actual, però perquè crec que si volem canviar la societat, ens serà més fàcil fer-ho amb una sola cadena de manament que amb dos, però tots son iguals; tots els polítics son uns porcs que sols volen manar per enriquir-se i tenir poder per fer-ho.
   El que jo vull és canviar la societat.
   Fa quasi 40 anys que es va morir Franco i encara estic esperant que algun govern em pregunte quin tipus de govern m’agradaria per a Espanya, Catalunya, etc.; Creu que si ens fem independents algú ens ho preguntarà?.
   La democràcia no funciona perquè les minories no poden millorar mai el seu estat; per això amb democràcia, Catalunya no podrà ser mai independent, perquè tenim que comptar amb el vot de la resta
   d’ espanya i com ells es beneficien de tenir-mos, dos no ens deixaran marxar mai; em de fer-ho d’una forma no democràtica.
   Si la Unió Europea fos demòcrata, en lloc de manar Alemanya ( Qui paga mana) manaríem la resta de necessitats perquè som majoria, per lo tan no els interessa ser demòcrates.
   Si aquest tipus de govern estes a Espanya, els catalans no seriem independentistes perquè manaria Catalunya i els dos o tres més que paguem, lo que té més lògica. Qui paga mana.Nosaltres paguem i no manem en res, ni tampoc a la nostra comunitat, lo que és el “colmo”.¿Perquè amb 35 anys de democràcia no hi ha hagut un president català?, perquè la majoria rep dels catalans i més de lo que la Constitució preveu i no poden sobreviure sense això, i saben que si manéssim els catalans canviaria, perquè tothom agrana cap a casa seva.
   Si la relació entre un paràsit i l’hoste depengues del paràsit i la balança del benefici es decantes moltíssim cap al paràsit, la relació dependria de la bona fé del paràsit, i amb la classe política de bona fé no en hi ha.
   El mateix passa amb les minories pobres, que no podrem millorar mai dintre de la democràcia, ens em de tirar al carrer tots.
   La societat ha de canviar, no sols l’autonomia o l’independència.Com bé diuen els polítics catalans, ja no hi ha Espanya, hi ha Europa, però s’ha d’anar més lluny, ja no hi han d’haver Estats, hi han persones, persones que pateixen per tot el mon, i a més, pateixen perquè altres malgastin i visquen com a deus, sense limitacions de mal-gastament;quan veig les televisions, els programes de persones riques, que no fan res i no saben com gastar els diner, els presentadors i resta de gent comentaristes que tenen un nivell elevat i viuen sense embrutant-se les mans, opinant de la societat i sense fer res; el que cobren els que treballen a la TV, el que cobren la majoria de funcionaris públics, etc , i tot ho paguen la totalitat de la gent, tan si cobres 640 € al mes com si en cobres 2000 , amb els L’ IVA, amb el preu dels productes que paguen publicitat, etc, etc.
   Fins i tot els estats pobres, als que tendríem que ajudar la resta, en quan tenen petroli i tenen diners, sols pensen en malgastar-los en ells i no en els que encara necessiten ajuda o en assegurar-se un futur per al dia que el petroli s’acabe; perquè? , perquè els diners son dels qui governen, que son persones i desgraciadament totes les persones quan manen son egoistes.
   Sels ha de treure el poder a la mala gen.
   Diners en hi han i de sobra, però estan en males mans.
   S’ha d’inventar un sistema de govern mundial, de bones persones, de sentit comú i de no egoisme.
   S’ha de canviar la societat.

 2. Me dirijo a y ustedes porque creo que conjuntamente con un grupo de personas hemos tenido una idea para movilizarnos y tengamos voz e imagen el dia de las proximas elecciones nacionales, sin necesidad de boicotear nada, y ademas “jugando” un papel activo y plenamente democratico como señalan y exigen algunos politicos.

  La idea parte, con el objetivo de demostrar a nuestros politicos que las elecciones oficiales que ellos quieren efectuar no nos representan, para ello mi propuesta es organizar unas “elecciones” paralelas en las que solamente se decida con dos papeletas:1 queremos un cambio del modelo actual y queremos que se efectuen las propuestas ya consolidadas por parte del movimiento. 2 estamos de acuerdo con el actual modelo.

  Estas dos opciones se representarian con dos papeletas nuestra idea es que la blanca sea la que esta a favor del actual modelo,y que no deja sino de tener casi el mismo papel que la actual papeleta blanca y la papeleta violeta represente la propuesta del movimiento 11M.

  Pensamos que seria una buena manera de participar democraticamente y activamente y demostrar nuestras ideas, las ideas del pueblo.
  Para llevar a cabo el proceso se necesitarian pedir permisos para realizar la propuesta no oficial en las plazas de los pueblos, a poder ser el mismo dia de las elecciones generales.

  Pensamos que nuestra consulta deberia ser trasparente para ello se deberia pedir para votar DNI y nombre completo, a fin de evitar fraude y poder demostrar con numeros reales y veraces cual es el verdadero desacuerdo a nuestros politicos.

  Podria pedirse comparecencia de observadores independientes, notarios, peridistas etc. o lo que fuera necesario para que desde las instituciones oficiales no puedan deslegitimar la propuesta.

  Sabemos de la dificultad que supone realizar todo este operativo en poco tiempo.

  Dejo en sus manos esta propuesta y espero que puedan articularla de manera efectiva o como minimo valorarla y difundirla.

 3. Montse Monforte Trias

  Som un grup d’estudiants de la Facultat de Geografia de la UB.
  Estem fent un treball sobre els moviments socials. Algú ens podria donar un cop de mà i donar-nos una adressa mail per a posar-nos en contacte amb els grups de defensa de la sanitat pública de Ciutat Badia. Voldríem anar a veure’ls per a integrar els resultats en el nostre treball de curs. És una manera de dur al sí de la universitat tot el debat ideològic que hi ha darrera d’aquesta lloable lluita.

 4. Se requiere absolutamnete una vaga general indefinida YA!!! La situación lo merece con creces, recortar en salud mata y si hay algo sagrado e intocable es la Sanidad Pública ¿Cuando una vaga general indefinida hasa que se retrocedan en las medidas adoptadas y se garantice la intocabilidad de la salud/la vida de las peronas? Me gustaría saber si se está haciendo algo al respecto y cómo puedo ayudar a que se concrete una vaga general indefinida contra estas medidas!

 5. Mirar esto es un himno:

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s