Mapa de Recortes

Hemos creado este mapa que recoge muchos de los recortes aplicados en Sanidad. La aplicación nos permitirá actualizar cada día los recortes. Nuestra intención también es que el mapa nos avise de las futuras concentraciones en los centros sanitarios y así aumentar el poder de convocatoria en los mismos!!

Necesitamos vuestra colaboración activa, ya sea tanto introduciendo datos nuevos como actualizando los datos existentes. La forma de hacerlo es fácil, sólo hay que clicar en «Nuevo evento» y rellenar los datos del formulario (¡genial si ponéis alguna noticia al respecto!).

Esperamos vuestra colaboración porque SANIDAD SOMOS TODAS!!

2 Respuestas a “Mapa de Recortes

  1. MANIFEST PER LA SANITAT PÚBLICA I PER L’ESPERIT SANT
    Veïnes i veins, en els darrers temps estem assistint a l’espectable macabre de les retallades en sanitat. El govern de CiU retalla la despesa en tots els serveis socials amb la justificació de que ha de pagar el deute. Les indignades diem que el deute és una estafa. A qui deuen els governs català i espanyol diners? Als bancs. I qui va provocar la crisi que ha generat el deute: els bancs. Aquests bancs estan controlats per quatre gats podrits de diners que s’embutxacaran tot el que els governs estalviïn en sanitat, educació, pensions,… A més estan preparant una reforma laboral, que abaixarà els sous i
    augmentarà l’atur, volen implantar el copagament sanitari, quan ja paguem la sanitat a través dels impostos, i el govern del PP està pensant tornar a pujar l’IVA. Totes aquestes mesures atenten contra la nostra salut i ens empobreixen. Mentre això passa, Espanya és un dels països del món on els rics paguen menys impostos. Per això diem que el deute i aquesta crisi són una estafa!
    El conseller de sanitat Boi Ruiz és l’antic cap de la patronal sanitària i està al govern amb la missió de privatitzar la sanitat. Pretén desprestigiar la sanitat pública i posar la salut de la població en mans privades. Pretén fer de la sanitat un gran negoci. Mentrestant, la factura que les mútues passen al govern no para de créixer.
    Les retallades a l’Hospital de l’Esperit Sant són brutals i els responsables són els seus patrons: l’Arquebisbat de Barcelona, la Generalitat i l’Ajuntament de Santa Coloma. Tot el personal de l’hospital està patint un ERO de 25 dies, de manera que més de la meitat de treballad@rs deixen de treballar 21 dies en els dos primers mesos de l’any. Al gener han estat només 2 dels 8 quiròfans oberts i ara hi ha 50 llits (80 al gener) de l’hospital tancats, provocant aquest tancament de llits que els malalts d’urgències no puguin pujar a planta. Resultat: saturació del servei, estrés i sobrecàrrega de treball pels treballad@rs i males condicions pels pacients. Hi ha dones que han donat a llum i persones intervingudes per apendicitis que no han passat per planta. Les llistes d’espera no paren de créixer. Ens preguntem si, per abaratir costos, s’estan donant altes mèdiques de manera precipitada… No poden tolerar aquesta situació!
    Exigim la supressió de l’ERO, ja que l’Hospital de l’Esperit Sant no és una empresa que hagi de retallar personal per falta de demanda (és més, s’està trucant a treballadors amb ERO per a que vinguin a treballar per falta de personal). Exigim la reobertura dels 50 llits de l’hospital i la reducció de les llistes d’espera.

    Companyes i companys, el pitjor enemig que tenim és la ressignació. No hi ha res inevitable. El que passi depén de la nostra lluita!

    Assemblees d’Indignats del Barcelonès Nord i personal de l’Hospital Esperit Sant

Deja un comentario